:: TERSISIH....~ ::







Salam Mahabbah to all !! ^^

Apekah khabar anda sume?? 
Miss heharap sume baik2 sahaja & dalam Mardhatillah selalu... 
Ameenn... :)


"TERSISIH"
Apekah ?? Siapekah ?? Mengapekah??
wuwuwuwuw...~ 



Actually, sebagai come back punye update.... I wanna start with this entry...~ 
Yang tersisih itu adalah.... MyLovely BeloG neyh laaa..!! 


Kasihan sama dia kOk dah lama banget tidak di cuci.. udah bersawang gitu....~ 
(-_-')


Maaf sesangat buat korang2 yg ternanti2 my latest update....
**ade ke yg ternanti2?? poyO jek... perasan 2saat!!**
(=_=!)



Buat masa ni... Miss tersangat banyak kerja yg perlu di settle kan... assignment yg melambak... 
1 gedung buku yg kene khatam... dll...~ 
**banyOk benOr ea sampai bergedung buku..!!** 
heeeee^^


Haa...sO, that's why laaa... my laman neyh, bersawang.... dan TERSISIH....~
huuuuu....~


InsyAllah, Miss akan kembali memeriahkan lagi laman beloG ini dengan 
update2 yg syOk sendiri...~
#Eyh!! hehehe... ='D


Okaylah.... sampai sini je untuk cOme back update ni...~ 


Nantikan update seterusnya... dalam beberapa ketika lagi....!! 
(^^,)v



IlalliQa' guys..~ 



Wassalam....



**wuwuwuw...beginilah keadaannya...~ hehehe...^^ **




**Peace, with IMAANN...~** (^^,)v

2 comments:

Khalilah MNor said...

Hehe tak bersawang dah akhirnya... :)

Miss Light of Happiness said...

tahu takpe.... akhirnya... mr.Spiderman sudah menemani...~~
hukhukhuk.... ?__?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...